Utdrikningslagfotografering

Utdrikningslag

En gøy opplevelse for både den kommende bruden og resten av utdrikningslaget!

De aller fleste bruker anledningen til å gi bruden en morgengave til mannen ( f.eks kalender eller et «secret box» album med litt mer sexy bilder…), men det kan også være morsomt for alle enkeltvis å ha en kort tur foran kamera.  En fin anledning til å få tatt et profesjonellt portrettbilde! Eller hva med et gruppebilde av vennegjengen eller bestevennene?

Jeg setter av 1 klokketime til dere hvorav selve fotograferingen tar ca 50 minutter. I etterkant av fotograferingen sorterer jeg ut bildene og laster de opp på et eget nett-galleri der dere får se bildene og velge ut de bildene dere ønsker  ca15stk. 

Pris fra kr 2500,-

Ethvert bryllupsoppdrag blir tatt med stort alvor, og det er viktig for meg at vi har en god kjemi. Dere ønsker den beste fotografen for dere, en dere kan stole på og har god kommunikasjon med. Vi møtes alltid på forhånd for å bli litt kjent med hverandre, så jeg ikke føles som en fremmed på bryllupsdagen. Her får dere god tid til å stille alle spørsmål, og vi planlegger det som planlegges kan før deres store dag. Jo mer jeg vet om dere og deres drømmedag, jo bedre!

Som fotograf bruker jeg mye tid både før, under og etter en bryllupsfotografering, jeg vil strekke meg til det ytterste for å gjøre dere fornøyde.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer prislisten din?

Prislisten min inneholder forskjellige pakker utifra hvor lenge dere ønsker meg der på deres store dag. Jeg er med på bare vielse og portrettene etterpå, eller jeg kan være flue på veggen hele dagen, fange hvert øyeblikk for senere. Alt etter deres ønsker. Mine pakker inneholder et høyt antall ferdigredigerte bilder, disse leveres alltid som høyoppløslige filer til fritt privat bruk. Ingen skjulte kostnader.

Leverer du digitale filer?

Ja! Det følger alltid med høyoppløslige filer til mine fotograferinger, uten ekstra kostnad.

Leverer du print?

Selvfølgelig leverer jeg print, jeg kan tilby print på timen om det er ønskelig, men bistår gjerne hvis det skulle ønskes print på andre media en fotopapir, her er det utallige spennende løsninger som for eksempel aluminiumsplater til lerret.

Er det mulighet for å møtes før vi booker?

Selvfølgelig! Jeg møter dere gjerne før dere bestemmer dere, for å finne ut om kjemien stemmer.

Hvordan finner vi location til portrettene?

Her er det fint å tenke litt på steder i nærheten av kirke eller festlokaler. De beste bildene får vi utendørs, jeg er glad i natur, men urbane alternativer kan også gi kjempekule bilder. Kanskje er det et sted som betyr litt ekstra for dere? Lys er også viktig for gode bilder, jeg har fullt portabelt studio så her tar jeg studio lyset ut i naturen og lyssetter det for å skape den spesielle stemningen. Sammen finner vi en god location til deres drømmebilder.

Tilbyr du forlovelsesfotografering?

Ja! Jeg gir rabatterte priser ved booking av bryllup, en kjempefin anledning for å «øve» litt og bli litt bedre kjent før de selve bryllupsportrettene. Disse bildene er kjempefine å bruke i invitasjoner eller på bryllupsprogram.