Bryllupsfotograf Stavanger

Bryllupsfotografering

Det er ikke mange dager som er mer spesiell enn bryllupsdagen. Man skal si ja til å leve resten av livet sammen med personen man elsker. I gode og onde dager. Selve dagen er en fest. Brudeparet skal feires. Minner skapes. Minner det er lett å glemme. Men også lett å ta vare på gjennom bilder og album. Jeg fotograferer vielsen og bryllupsbildene etterpå eller bare bryllupsbildene. Jeg fanger de viktige øyeblikkene med kamera og gir dere muligheten til å ta vare på alle minnene.

Les mer

Portrett

Ønsker du/dere professionelle portrettbilder har jeg et fullt mobilt fotostudio og kan ta portrettbilder hvor en det måtte være. Hjemme hos dere eller en annen ønsket lokasjon.

Les mer

Konfirmant

Bildene som tas på konfirmasjonsdagen er en minnerikt begivenhet i livet som ikke bare bør forbli digitalt, men som fortjener å rammes inn og henges på veggen av familien. Jeg har god dialog med konfirmanter og brenner for at at de skal føle seg vel og være fornøyde, det innebærer «en ikke flau over bildene» garanti etter endt fotografering.

Jeg tilbyr klassiske stilreine bilder gjerne i naturen, i aktivitet eller av studiokvalitet. Er du på jakt etter noe mer kreativt, utenom det vanlige så har jeg mange ideer og sprø forslag. Se gjerne gjennom mine tidligere bilder for inspirasjon.  Alle bilder som tas fås digitalt og leveres på eget portrettalbum. 

Les mer

Eiendom

Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious Semikoli.

Les mer

Bil

Skal du selge bilen din så kan jeg tilby proffesionelle bilder av bilen til salgs annonsen.  Her legges det vekt på det estetiske og detaljer.  Det blir som regel satt av 1-2 timer til fotografering, da vil en få ca 10-15 bilder klar til å sette inn i salgs annonsen.

Les mer