Oppdragsfotografering

Jeg tar både kommersielle og redaksjonelle foto oppdrag.

Fotografen har portabelt studio, slik at det ved behov kan rigges full studiobelysning enten det er i kundens egne lokaler eller ute på lokasjon.

Les mer

Eventfotografering

Jeg tar på meg fotograferingen til ditt event.  Jeg har lang erfaring med fotografering av diverse eventer både på dagtid og kveldstid.

Jeg bruker for det meste naturligbelysning på fotograferingen innendørs for å skape den rette atmosfæren og stemningen i bildene.

Send meg gjerne en forespørsel om du/dere skal ha et event og trenger en fotograf til å fange stemningen og øyeblikkene.

Ingen Eventer er for store eller små for meg.
Les mer

Bedriftsfotografering

Trenger du fotograf i Stavanger?

Jeg hjelper din bedrift med til alt ifra presentasjonsbilder, miljøbilder, produktbilder, kampanjebilder, til portrettbilder, bedriftsportretter, og bilder av ledelse og styre. hvordan finner du oss med bildekart, veivisningsbilder til deres adresse m.m.

Når du ønsker å presentere bedriften på en best mulig måte, bør gode bilder være en prioritet. Med gode bilder kan bedriftens motto og slagord tas frem, samtidig som proffe bilder gir bedriften et løft mot en mer profesjonell og seriøs retning.

Les mer

Matfotografering

Gode matbilder er viktig om du vil skille deg ut ifra mengden. jeg legger stor vekt på detaljer og estetikk når jeg tar matfoto.  

Les mer

Produktfotografering

Et godt produktbilde og produktfotografering krever riktig tema, lyssetting, bakgrunn og beskjæring, samt et godt øye for detaljer. Ved å levere et optimalt bilde av produktet så vil salgbarheten til produktet øke betraktelig. Dårlig bilder kan fort gjøre det motsatte. Derfor er det viktig å velge produkt-fotografering fra en profesjonell aktør.

Jeg har lang erfaring med produktfotografering av mat, drikke, deler til oljeindustrien og klær.

De ferdige bildene kan leveres på en valgfri bakgrunn.   «gjennomsiktig» bakgrunn slik at du selv velger bakgrunnen etterpå.

Om produktene er store eller av andre årsaker ikke er hensiktsmessig å flytte på, har jeg mulighet til å ta med foto utstyret til der produktet befinner seg.

Da kan jeg ta bildene på «plassen» Du vil få samme resultat som om jeg skulle tatt de i fotostudioet..  Jeg benytter meg av portable studio-blitser og bakgrunner.

Les mer

Timelapse

Har du et prosjekt som strekker seg over lang tid? Da kan timelapse være en god ide. Her kan du komprimere for eksempel et byggeprosjekt på flere måneder ned til en liten filmsnutt på et par minutter som viser hele byggeprosessen.

Les mer

Drone

Få et oversiktsbilde av nærings eiendommen, med drone får du et bedre overblikk over eiendommen, enn hva du ville fått med bilder fra et lavere perspektiv.

Les mer