Tjenester Privat

Mine fototjenester

Jeg er en allsidig fotograf som jobber med bryllup, mote, bedriftskunder, produktbilder, reklame og julekort. Med mitt mobile studio kan jeg rigge opp hvor som helst, og er derfor ikke avhengig av fast studio.

Ønsker du eller din bedrift fotokurs så har jeg lang erfaring med nybegynner kurs, Lightroom og Photoshop.

Å jobbe med natur og friluftsliv er nærmest hjertet mitt, og da er jeg i mitt sanne element, men sideprosjektet med sprø humoristiske julekort er lyspunktet i mørketiden.

Bryllupsfotografering

Jeg har lang og solid erfaring som bryllupsfotograf i Rogaland, og er tilgjengelig for heldags-fotografering eller bryllupsbilder. Jeg er svært glad i å ta bryllupsbilder utendørs med omgivelser som passer brudeparet, eller studiobilder. Jeg har en flott liste med gode lokasjoner som fungerer i allslags vær, og lytter gjerne til brudeparets ønsker og ideer.

Utdrikningslag

Utdrikningslag

En gøy opplevelse for både den kommende bruden og resten av utdrikningslaget!
De aller fleste bruker anledningen til å gi bruden en morgengave til mannen ( f.eks kalender eller et «secret box» album med litt mer sexy bilder…), men det kan også være morsomt for alle enkeltvis å ha en kort tur foran kamera.  En fin anledning til å få tatt et profesjonellt portrettbilde! Eller hva med et gruppebilde av vennegjengen eller bestevennene?

Konfirmasjon

Bildene som tas på konfirmasjonsdagen er en minnerikt begivenhet i livet som ikke bare bør forbli digitalt, men som fortjener å rammes inn og henges på veggen av familien. Jeg har god dialog med konfirmanter og brenner for at at de skal føle seg vel og være fornøyde, det innebærer «en ikke flau over bildene» garanti etter endt fotografering.

Portrettfotografering

Linkedin, sosiale media CV

Boligfoto

Det er på internett den første boligvisningen foregår,  og bildene i annonsen skaper førsteinntrykket.Motivvalg, komposisjon, lyssetting,alt dette må komme sammen for at rommene på interiørbildene skal fremstå på best mulig måte

Bilfotografering

Skal du selge bilen din så kan jeg tilby proffesionelle bilder av bilen til salgs annonsen.Her legges det vekt på det estetiske og detaljer.

Digitalisering

Retusjering

Visste du at de gamle bildene dine gradvis kan bli ødelagt og falme bort? Da vil bildene dine være tapt for alltid.

 

Scanning

Har du liggende Gammle negativer eller slides som du ønsker å få digitalisert?