Tjenester Bedrift

Bedriftsfotografering

Trenger du portrettbilder av dine ansatte til bedriftens nettsider? Det kan være alt fra portretter med nøytral bakgrunn til situasjonsbilder av ansatte i arbeid, fotografering av ulike settinger på arbeidsplassen, bedriftens møte mellom ansatte og kunder osv.

Jeg kan også bidra med interiør- og eksteriørbilder av bedriftens lokaler. Eller kanskje du rett og slett trenger en dyktig eventfotograf for å fotografere et arrangement for ditt firma.

Jeg fotograferer stort sett på location, det vil si utendørs eller hos kunden hvor jeg har fullt mobilt fotostudio.

Produktfotografering

Et godt produktbilde og produktfotografering krever riktig tema, lyssetting, bakgrunn og beskjæring, samt et godt øye for detaljer.

Oppdragsfotografering

Felix André Skulstad har opparbeidet seg solid erfaring som fotograf, og kan være behjelpelig med det meste av oppdragsfotografering. Jeg tar både kommersielle og redaksjonelle foto oppdrag. Fotografen har portabelt studio, slik at det ved behov kan rigges full studiobelysning enten det er i kundens egne lokaler eller ute på lokasjon.

Headshots

Et profesjonelt utført profilbilde, også kalt headshot, er uvurderlig for deg som søker jobb eller på annen måte ønsker å vise din beste side. Dette er bilder for bruk på LinkedIn, nettsider eller annet jobbrelatert.

Event fotografering

Event fotografering

Jeg tar på meg fotograferingen til ditt event.  Jeg har lang erfaring med fotografering av diverse eventer både på dagtid og kveldstid.

Jeg bruker for det meste naturligbelysning på fotograferingen innendørs for å skape den rette atmosføren og stemningen i bildene.

Send meg gjerne en forespørsel om du/dere skal ha et event og trenger en fotograf til å fange stemningen og øyeblikkene.