Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering

Jeg har lang og solid erfaring som bryllupsfotograf i Rogaland, og er tilgjengelig for heldags-fotografering eller bryllupsbilder. Jeg er svært glad i å ta bryllupsbilder utendørs med omgivelser som passer brudeparet, eller studiobilder. Jeg har en flott liste med gode lokasjoner som fungerer i allslags vær, og lytter gjerne til brudeparets ønsker og ideer.

Riktig lyssetting fremhever den gode stemningen i bryllupsbildene og her har jeg både kunnskapen og utstyret i orden.

Dronebilder eller video som tar oversiktbilder fra luften med alle gjestene og brudeparet kan jeg også tilby. Det blir veldig stilig.

Her er mulighetene mange, så avtal gjerne et møte i god tid før bryllupet slik at vi kan sette oss sammen og legge en plan for deres ønsker på den store dagen.

Har også mulighet for bruk av helikopter til fotograferingen. Om dette er ønskelig så ta kontakt i god tid slik at jeg får bestilt dette.

Hva med noen spektakulære brudebilder ifra en fjelltopp innerst i en av fjordene?

Dere velger selv hvor lenge dere vil bruke meg på bryllupsdagen, jeg er mer en gjerne med dere hele dagen. Det kan være lurt å bestille fotograf til bryllupet i god tid, jeg har alltid et planleggingsmøte sammen med brudeparet i god tid før bryllupet slik at vi i felleskap får gått gjennom hva dere ønsker dere av bilder.

 

Har dere spørsmål er det bare å ringe meg på telefon: 40281212 eller sende meg en E-post med spørsmål dere har med tanke på bryllupsfotograferingen.

Utdrikningslag

En gøy opplevelse for både den kommende bruden og resten av utdrikningslaget!

De aller fleste bruker anledningen til å gi bruden en morgengave til mannen ( f.eks kalender eller et «secret box» album med litt mer sexy bilder…), men det kan også være morsomt for alle enkeltvis å ha en kort tur foran kamera.  En fin anledning til å få tatt et profesjonellt portrettbilde! Eller hva med et gruppebilde av vennegjengen eller bestevennene?

Jeg setter av 1 klokketime til dere hvorav selve fotograferingen tar ca 50 minutter. I etterkant av fotograferingen sorterer jeg ut bildene og laster de opp på et eget nett-galleri der dere får se bildene og velge ut de bildene dere ønsker  ca15stk. 

Pris fra kr 2500,-

No posts available