Boligfoto

Boligfoto

Det er på internett den første boligvisningen foregår,  og bildene i annonsen skaper førsteinntrykket.

Motivvalg, komposisjon, lyssetting—alt dette må komme sammen for at rommene på interiørbildene skal fremstå på best mulig måte.

Jeg tilbyr pakkeløsninger som passer alle typer boligeiendom, fra de minste hyblene til de største eneboligene.

360 graders foto og dronefotografering tilbys som ekstratjenester.

 

BoligFoto 12, Mindre leiligheter

BoligFoto 18, Leiligheter 3 roms og større

BoligFoto 25, Mindre eneboliger, rekkehus, og leiligheter med spesielle kvaliteter (beliggenhet, utsikt etc.) som bør fremheves.

BoligFoto 34, Store innholdsrike eiendommer, hvor det ønskes en grundig fotografering.

BoligFoto 42, Der det ønskes bildepresentasjon i særklasse.


Priser Boligfotografering

BoligFoto 12:   8–12 fotografier kr 2450,-

BoligFoto 18:  13–18 fotografier kr 2720,-

BoligFoto 25: 19–25 fotografier kr 2990,-

BoligFoto 34:  26–34 fotografier kr 3370,-

BoligFoto 42:  inntil 42 fotografier kr 5450,-

 

Tillegg:

Dronefotografering  kr 550,-

Kanselert/utsatt oppdrag : 0-24timer før avtalt oppdrag kr 990,-

 

 

 

 


Tips før boligfotografering

Vask alle overflater

Vask alle overflater i god tid før fotografen kommer, slik at de får tørke og du unngår skjolder på speil og vinduer (ja, du bør vaske vinduene også). Husk komfyren og andre overflater som synes ekstra godt.

Rydd, rydd, rydd

Rydd vekk alle unødvendige gjenstander, som for eksempel fjernkontroller, synlige ledninger, personlige bilder, pyntegjenstander, tannbørster og lignende. Noe kan selvølgelig få stå, men tenk at boligen din skal fremstå så nøytral som mulig.

Vis frem plassen du har

Vil stua se større ut om du flytter på sofaen eller fjerner en av bokhyllene? Om mulig, ommøbler rommene dine for å gjøre de romsligere.

Finn frem malepenselen

Om det er en vegg du egentlig skulle ha malt, eller noen hull du egentlig skulle ha sparklet, er det nå du skal brette opp ermene og gjøre det. Selv om det kanskje ikke vil synes på bilder, er det uansett verdt å gjøre det før visning.

Klargjør kjøkkenbenken

Rydd unna for å vise frem benkeplassen. Gjenstander som oppvaskbørste og oppvaskmiddel kan gjerne settes vekk i skapet under vasken.

Planter frisker opp

Planter og blomster kan være med på å skape en god atmosfære. Kjøp for eksempel inn blomster til stua og urter til kjøkkenet dagen før fotografen kommer. Husk også terrassen, verandaen og uteområdet, om det er sesong for det.

Små detaljer kan ha mye å si

Rene håndklær på badet, et fruktfat i stua, nye stearinlys i lysestakene på kjøkkenet. Ta en runde og se hvordan du kan gjøre rommene mer hjemmekoselige.

La det bli lys!

Trekk fra gardiner og slipp inn dagslys. Pass på at alle lyspærer fungerer, og tenn gjerne noen levende lys på badet eller i stua. Hvis du har peis og det er sesong, fyr gjerne opp slik at peisen blir mer iøyenfallende på bildene.

Re sengen

Re opp sengen med rent sengetøy og eventuelt et sengeteppe. Pynt gjerne med noen fine puter.

Ikke glem utearealet

Klipp plenen og klargjør uteområdet. Sett ut utemøbler og gjerne noen planter. Fjern gjenstander langs husveggen eller i oppgangen. Om det er vinter, måk oppkjørselen, verandaen, terrassen eller balkongen. 

Næringseiendom

Dersom næringseiendom varierer til en mye større grad både i innhold og omfang er det naturlig å gi prisoverslag for hvert oppdrag utifra størrelse og ønsket dekning. Send meg gjerne en forespørsel hvis du ønsker nærmere info og/eller pristilbud.

Kontakt meg på  felix@felixfoto.no   

Så kan jeg gi dere et prisoverslag når jeg har fått detaljene om størrelsen på Næringseiendomen